a

Succesverhalen

Ontdek hier onze succesverhalen

Lees hieronder de succesverhalen van onze klanten

Tim

Mijn ervaring met Niels/Titanfit

Na het aankomen van ruim 20kg had ik er genoeg van. Ik had weinig energie, was vaak moe en voelde me niet goed meer in mijn vel. Ik wou mijn oude lichaam terug, zeker ook omdat mijn partner en ik net onze trouwdatum hadden vastgelegd.

Na wat meer informatie te krijgen, heb ik besloten om dit avontuur met Niels aan te gaan. Vanaf het begin was zijn aanpak heel persoonlijk. Zijn schema’s waren afgestemd op mijn levensstijl. Hij houdt rekening met de zaken die ik graag en minder graag mag. Op deze manier is alles goed vol te houden! De communicatie verliep heel vlot, elke vraag of opmerking werd met de nodige aandacht beantwoordt.

Zoals elk dieet is het in het begin aanpassen, maar dit werd al snel een gewoonte, bovendien zelfs een lekkere gewoonte! Zoals de meeste dacht ik dat ik enkel nog ‘groen’ mocht eten, wat uiteindelijk niet het geval is. Ik heb zelf nooit met tegenzin iets moeten opeten!

Ik ben sinds onze samenwerking ook veel bewuster leren omgaan met eten en heb alles zelf nu goed onder controle. Met een gewichtsverlies van 18kg voel ik me veel beter in mijn vel, heb meer zelfvertrouwen, voel me fitter en ben ik klaar voor deze zomer het Ja-woord te geven aan mijn toekomstige!

Dankjewel Niels!

tim

Sanne

Mijn ervaring met Niels/Titanfit:

Toen de weegschaal +70kg aangaf was voor mij de maat vol. Er moest iets gebeuren. Ik heb nooit echt heel weinig gewogen, maar de laatste tijd voelde ik me futloos, had energiedips en voelde me niet goed in mijn vel.

Samen met mijn vriend hebben we contact opgenomen met Niels. Na uitwisseling van de nodige informatie hebben we beide een klik gemaakt en zijn samen aan een avontuur begonnen met als doel: schitteren op onze trouwdag!

Zijn aanpak is heel persoonlijk en voor ieder individu anders. Ik mocht hem zoveel ik wou contacteren met vragen, hij gaf telkens een goede, gedetailleerde uitleg. Dit maakte de samenwerking niet alleen eenvoudiger, maar ook leerrijk! Nu kan ik de zaken die ik van hem geleerd heb zelf toepassen.

De samenwerking met Niels was een investering, maar wel een investering die geloond heeft. Met een gewichtsverlies van -10 kg ben ik terug op een gezond gewicht, voel me terug fitter, heb meer zelfvertrouwen en voel me terug beter in mijn vel! Ik kan hem aan iedereen aanbevelen, zo heb ik dit ook met mijn moeder gedaan die sinds kort zelf gestart is bij Niels!

Bedankt Niels/Titanfit

Kurt

Na enkele jaren op mezelf te hebben getraind, had ik mijn persoonlijke limieten zowat bereikt. Ik boekte nog maar weinig vooruitgang en vond het tijd om het eens over een andere boeg te gooien. Hoewel ik al gezond at, wist ik niet goed hoe ik nu mijn eetpatroon kon optimaliseren in functie van mijn sportprestaties. Ook mijn trainingen zelf konden wel wat verfrissing gebruiken.

Ik vond het tijd voor een nieuwe uitdaging dus heb ik Niels gecontacteerd, omdat ik iemand wou die ik kon vertrouwen en die door middel van ook eigen ervaringen zijn klanten verder coacht. Niels was meteen super enthousiast en liet me een uitgebreide vragenlijst invullen om een zo geïndividualiseerd mogelijk programma op te stellen.

Ik ben hier vol goede moed aan begonnen en na een gewichtsverlies van zo’n 12kg zonder al te veel kracht te hebben verloren, was ik blij met het resultaat. Zijn manier van werken is heel persoonlijk en professioneel en net doordat hij zich profileert als ‘online fitness coach’ maakt dat hij voor iedereen toegankelijk is, ook voor de mensen die op een afstand wonen. Niels was de perfecte coach voor mij omdat hij steeds een duidelijk antwoord klaar had voor al mijn vragen en twijfels. Niet alleen zijn enthousiasme, maar ook zijn kennis is enorm groot. Dit is ook de reden waarom ik hem aan iedereen zou aanbevelen als je op een professionele, maar toch persoonlijke manier je fysiek, maar ook mentaal wil laten begeleiden naar een ‘fitter’ lichaam én het creëren van een gezonde levensstijl waarmee je nadien zelf aan de slag kan!

GITTE

Mijn ervaring met Niels/Titanfit:

Na 9 jaren met overgewicht omwille van 3 zwangerschappen en een ongezonde levensstijl, was het voor mij genoeg!

Ik was altijd moe, vaak ziek, depressief en had enorme lichamelijke klachten! Ook had ik al zoveel diëten geprobeerd, maar niets leek te werken, of toch niet met blijvend resultaat.

Dankzij mijn oudste dochter kwam ik uiteindelijk terecht bij Niels. De eerste week was echt even wennen. Mijn eetpatroon werd drastisch aangepast.

Na de eerste week ging alles vanzelf. Ik mocht zo goed als alles eten. Alleen wel afgewogen en meermaals per dag. Tegen kerst 2019 (na 1.5 maand bezig) waren er al -15 kilo’s af. Ik ging van totaal niet sporten, naar 4 a 5x sporten per week. In Januari had ik de -20 kilo bereikt! Mijn doel was om tegen het einde van mijn traject 25 kilo af te vallen, om dan eindelijk mijn buikwandcorrectie te ondergaan. Net één dag voor het traject afliep, ging ik weer op de weegschaal staan, en zat ik op -23 kilo. Ik was nog nooit zo fier op mezelf, ongeacht net niet die 25 te behalen. Een week voor mijn operatie ging ik weer op de weegschaal, YES YES YES – 25 kilo!!! 2 Maart was D-DAY, operatiedag. Bijna 2 kilo aan huid werd verwijdert! Nu zijn we bijna 9 weken verder en in totaliteit -28 kilo!!

Ik behoud mijn gezonde levensstijl zoals Niels hem mij heeft aangeleerd. Ik eet gezond en sport nog 3x per week. Ondanks mijn wekelijks zondigmomentje, waarbij ik geniet van een lekker glaasje wijn, een frietje of een chipje, blijf ik toch mooi op gewicht. Ik ben weer een gezonde, fitte en gelukkige mama van 3 prachtige meisjes. Ik weet dat ik op mijn trouwdag ga stralen! Het was het allemaal meer dan waard! Doel bereikt en ik sta weer zelfzeker in het leven!

Bedankt voor alles, Niels/Titanfit

NICO

Voor ik de samenwerking met Niels begon, had ik veel energie dips, was vaak moe en had weinig fut. Ik wou wat afslanken, en me fitter voelen zodat ik meer energie zou hebben en me beter in mijn vel zou voelen. In het begin had ik twijfels of ik zijn online coaching programma wel zou volhouden en of het resultaat blijvend zou zijn.

Ik heb de stap gezet en hem gecontacteerd om mij te helpen met het bereiken van mijn doelen. De impact van gezonde voeding en regelmaat was al snel zichtbaar. Na verloop van tijd kwam zelf de appreciatie naar gezonde voeding en werd het een echte ‘way of life’. De communicatie was zeer goed, er was constante opvolging en regelmatige bijsturingen. Op elke vraag kreeg ik een goed en duidelijk antwoord, zijn aanpak is persoonlijk en doelgericht!

Het resultaat van onze samenwerking was dat ik mijn bijberoep kon combineren met mijn hoofdberoep en dit met een nieuwe lading energie. Ik kreeg meer zelfvertrouwen, voelde me fitter en mijn levenskwaliteit is gestegen. Zelfs na de intensieve begeleiding bleef mijn gewichtsafname nog even doorgaan door de zaken toe te passen die hij me geleerd heeft. Ook kan ik nu perfect op restaurant gaan zonder schrik te moeten hebben dat het de dag erna zichtbaar zal zijn op de weegschaal.

KRISTIEN

Mijn ervaring met Niels/ Titanfit: ik heb Niels gecontacteerd omdat ik professionele hulp zocht om wat overtollige kilo’s te verliezen alsook om me fitter te voelen. 

De laatste tijd had ik vaker last van energiedieps en een futloos gevoel. Het was tijd voor verandering!
Zijn persoonlijke aanpak heeft ervoor gezorgd dat het schema makkelijk vol te houden is en dat het geen eentonige bedoeling wordt. 

Ook zijn trainingsschema was afgesteld op mijn persoonlijk situatie zodat ook dit goed vol te houden is, aangezien ik het nog steeds gebruik! 

Doorheen het coaching traject ben ik maar liefst 14kg afgevallen, voel ik me fitter met veel meer energie en heb ik terug een hoop zelfvertrouwen gekregen. 

Zelfs na de coaching ben ik nog enkele kilo’s afgevallen en hou mijn gewicht nu goed onder controle. Danku Niels/ Titanfit! 

SANDRA & FRANK

Onze ervaring met Niels/ Titanfit: Wij hebben Niels gecontacteerd om ons te helpen vermageren en ons fitter te voelen. 

Wij zijn dan ook zeer tevreden dat we de klik hebben gemaakt om ervoor te gaan en dit knappe resultaat neer te zetten.  

Zijn persoonlijke aanpak zorgde ervoor dat we samen 15kg zijn afgevallen en we voelen ons beter in ons vel met meer energie! 

De schema’s en instructies waren duidelijk, overzichtelijk en goed vol te houden. 

Wij konden met vragen of opmerkingen, hoe klein ze ook waren, altijd bij hem terecht. Dit gaf ons een goed en geruststellend gevoel. Wij bevelen hem alvast aan!